AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa fidan dikmek

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek sorunlarından arınacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezara fidan dikmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fidan dikmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yetkili bir göreve atanacağına inanılır.

Kahve falında biber fidanı dikmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında fidanı dikmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Kahve falında hurma fidanı dikmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç fidanı dikmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında vişne fidanı dikmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir