AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında mezara ağaç dikmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa ağaç dikmek aile hayatında sevinileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına inanılır.

Kahve falında mezarda ağaç dikmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sorunların tarihe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağaç dikmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı dikmek masa başı bir işe girileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iğde ağacı dikmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye ağaç dikmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yoksulluğa yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dikmek ve sulamak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, iyi şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir