AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara soğan dikmek

Kahve falında mezara soğan dikmek

Kahve falında mezara soğan dikmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, içinin hafifleyeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara soğan dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Kahve falında mezara soğan dikmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa soğan dikmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında çiçek soğanı dikmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan sarımsak dikmek kafasının da rahat edeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında lale soğanı dikmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında soğan dikmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, istediği evde oturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir