AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yanında görmek

Kahve falında arkadaşını yanında görmek

Kahve falında arkadaşını yanında görmek mal ve para sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını yanında gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında arkadaşının yanında yılan görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yanında köpek görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yanında görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ölü yanında yatmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın yanından geçmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, daha fazla para kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir