AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, devlete hizmet etmeye, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalettir.

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin yanında tuvaletini yapmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yanında tuvaletini yapmak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak istediği makama geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yanında banyo yapmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında banyo yapmak istediği başarıya kavuşacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalettir.

Kahve falında birinin yanında büyük abdest yapmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir