AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara su döktüğünü görmek

Kahve falında mezara su döktüğünü görmek

Kahve falında mezara su döktüğünü görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara su döktüğünü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında mezarlıktan su içmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde mezar görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu mezar görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa su dökmek büyük bir proje ortaya koyacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Kahve falında su altında mezar görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta su içmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara su taşımak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir