AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında mezar görmek

Kahve falında su altında mezar görmek

Kahve falında su altında mezar görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında su altında mezar gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında suyun altında mezar görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında su altında mezar görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde altın görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında mezara altın gömmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında altın mezar görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan altın almak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda altın görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir