AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarına su dökmek

Kahve falında kendi mezarına su dökmek

Kahve falında kendi mezarına su dökmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Kahve falında mezar su dökmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kafa dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa su dökmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek hayat boyu çok sevileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mezara su dökmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kısmetinin hep açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir