AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa su dökmek

Kahve falında mezarlığa su dökmek

Kahve falında mezarlığa su dökmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa su dökmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında mezar su dökmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek kazancın katbekat arttırılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa su dökmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlara su dökmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mezara su dökmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir