AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta su içmek

Kahve falında mezarlıkta su içmek

Kahve falında mezarlıkta su içmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta su içmek gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Kahve falında mezarlıktan su içmek yeni işler yapılacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta su içmek gitmediği yerlere gideceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Kahve falında mezardan su içmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta sigara içmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek o masumların bedduasını alacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Kahve falında susamak su içmek çıkmaza düşeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu içmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında zeytin suyu içmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir