AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan su içmek

Kahve falında mezarlıktan su içmek

Kahve falında mezarlıktan su içmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, eksiği kendinde bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıktan su içmek gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Kahve falında mezarlıkta su içmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan su içmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan su içmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek konuşmaz olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta sigara içmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deterjanlı su içmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sirkeli su içmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında çaydanlıktan su içmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir