AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara su taşımak

Kahve falında mezara su taşımak

Kahve falında mezara su taşımak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında mezara su taşımak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Kahve falında mezara su taşımak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendi bildiğini okuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşı taşımak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezara toprak taşımak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarı taşımak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık taşımak geçim kaygısı duymayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşımak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulur.

Kahve falında birine su taşımak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir