AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın arkasına saklanmak

Kahve falında taşın arkasına saklanmak

Kahve falında taşın arkasına saklanmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak sonunda maddi zarara gireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak evi kendisinin çekip çevireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir