AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasından saklanmak

Kahve falında babasından saklanmak

Kahve falında babasından saklanmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasından saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Kahve falında babasından saklanmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında babadan saklanmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında balkona saklanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliden saklanmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında kuyuya saklanmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında askerden saklanmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında inşaatta saklanmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saklandığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir