AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmak saklanmak

Kahve falında korkmak saklanmak

Kahve falında korkmak saklanmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkmak saklanmak gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında korkmak saklanmak kötü ve zor günler geçireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında saklanmak korkmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında korkmak ve saklanmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak altına saklanmak zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerini düzene sokacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mağaraya saklanmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir