AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara kum atmak

Kahve falında mezara kum atmak

Kahve falında mezara kum atmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara kum atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında mezara kum atmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum atmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin üzerine kum atmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle kum atmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan mezar görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında mezara toprak atmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Kahve falında mezara ekmek atmak gözyaşına boğulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gül atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, işlerini büyüteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir