AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine kum atmak

Kahve falında birinin üzerine kum atmak

Kahve falında birinin üzerine kum atmak gözünün de gönlünün de doyacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerine kum atmak gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında kum atmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara kum atmak ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kürekle kum atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin üzerine kum atmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet eder.

Kahve falında saçta kum görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum çalmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak problemlere çözüm bulunacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumda yuvarlanmak karalar bağlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir