AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan mezar görmek

Kahve falında kumdan mezar görmek

Kahve falında kumdan mezar görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında kumdan mezar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında mezara kum atmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kumdan mezar görmek maddi gücünün katlanacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında kum üstünde yatmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında ev içinde kum görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kumda emeklemek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahilde kum görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir