AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara ekmek atmak

Kahve falında mezara ekmek atmak

Kahve falında mezara ekmek atmak huzurunun eski haline döneceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Kahve falında mezara ekmek atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mezara ekmek atmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işaret eder.

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balığa ekmek atmak zarara gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında ekmeği yere atmak uzun uzun dalıp gideceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ekmek atmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ekmek atmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir