AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum atmak

Kahve falında kum atmak

Kahve falında kum atmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kum atmak gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında birinin üzerine kum atmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle kum atmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara kum atmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kum atmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kum kazımak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında kumdan ev görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumda emeklemek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir