AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara konduğunu görmek

Kahve falında mezara konduğunu görmek

Kahve falında mezara konduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında mezara konduğunu gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında mezara konduğunu görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin eline konduğunu görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir