AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek konduğunu görmek

Kahve falında kelebek konduğunu görmek

Kahve falında kelebek konduğunu görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, başarısızlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kelebek konduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine kelebek konduğunu görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kelebeğin eline konduğunu görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirgenin üstüne konduğunu görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında buse kondurmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir