AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize gül atmak

Kahve falında denize gül atmak

Kahve falında denize gül atmak çok büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerini düzene sokacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında denize gül atmak gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında denize gül atmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gül atmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine gül atmak gelişim içine gireceğine, işinde uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında mezara gül atmak iyi geçiminin devam edeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül atmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve gül görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında denizde gül görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Kahve falında silahı denize atmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, amacına nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir