AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül atmak

Kahve falında gül atmak

Kahve falında gül atmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Kahve falında birine gül atmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül atmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında denize gül atmak büyük işlerin ortaya konulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül atmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara gül atmak yol yordam öğretileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül resmi görmek hasta ise iyileşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekten beyaz gül almak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında gül fidanları görmek iş hayatında başarılı olmaya, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir