AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül atmak

Kahve falında kırmızı gül atmak

Kahve falında kırmızı gül atmak kazancının çoğalacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül atmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gül atmak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine gül atmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gül atmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında denize gül atmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mezara gül atmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden kırmızı gül almak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kokulu kırmızı gül görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül satmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir