AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine gül atmak

Kahve falında birine gül atmak

Kahve falında birine gül atmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine gül atmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan artan hassasiyetiniz nedeniyle çevrenizdeki olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz.

Kahve falında gül atmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gül atmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize gül atmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül atmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine gül atmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül koparmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında gül suyu almak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini gülerken görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir