AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete el sokmak

Kahve falında tuvalete el sokmak

Kahve falında tuvalete el sokmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete el sokmak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak yaralarına da merhem olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete elini sokmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elini tuvalete sokmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete el sokmak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete ayağını sokmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında elini denize sokmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir