AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı kafese koymak

Kahve falında aslanı kafese koymak

Kahve falında aslanı kafese koymak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, güzel zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı kafese koymak gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Kahve falında aslanı kafese koymak durgun giden işlerin açılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında kafese güvercin koymak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak bir dediğini iki etmeyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kuşu kafese koymak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağanı kafese koymak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak can sıkıcı haberler işiteceğinize, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek ün sahibi olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir