AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu kafese koymak

Kahve falında kuşu kafese koymak

Kahve falında kuşu kafese koymak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, başarı ve zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşu kafese koymak gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak kısmetinin hep açık olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak parasal kaygılardan kurtulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kuşu kafese koymak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında güvercini kafese koymak aşama göstermeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında papağanı kafese koymak hayatının kolaylaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir