AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri çizmek

Kahve falında mezar yeri çizmek

Kahve falında mezar yeri çizmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri çizmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında mezar yeri çizmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, mevki kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri beğenmek düşünceli ve dalgın olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan yer almak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri göstermek mutluluktan havalara uçacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalettir.

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri kazmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir