AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri değiştirmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yerinin değiştiğini görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında işyerinde yer değiştirmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında eşyaların yerlerini değiştirmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına alamet eder.

Kahve falında kapının yerini değiştirmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odanın yerini değiştirmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir