AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine mezar yeri bakmak

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işarettir.

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında mezar yeri bakmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere yüksekten bakmak onlarla birlikte hareket edeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere bakmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere bakmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten yere bakmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, dinde bilginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yere bakmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında uzak bir yere bakmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir