AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri göstermek

Kahve falında mezar yeri göstermek

Kahve falında mezar yeri göstermek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri göstermek gördüyseniz:

  • Spritüel konulara ilginiz artabilir, çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif duymaya başlayabilir veya çevrenizden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında mezar yeri göstermek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer göstermek bereketli günler geçirileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını göstermek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kimlik göstermek hayat boyu çok sevileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıçını göstermek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet göstermek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında para göstermek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı göstermek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir