AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, işlerin sürekli artacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, aile içinde saadetinin artacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mezardan toprak aldığını gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında toprak satın aldığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı öpmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardan toprak almak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar toprağı almak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına inanılır.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Kahve falında mezar toprağı ellemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar toprağını düzeltmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir