AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri belirlemek

Kahve falında mezar yeri belirlemek

Kahve falında mezar yeri belirlemek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, içinin rahatlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, para pul sahibi olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri belirlemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında mezar yeri belirlemek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tarih belirlemek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında düğün tarihi belirlemek ihanet dolu bir işe girileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak kendisi için isabetli adımlar atacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan yer almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar yeri ayırmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezar yeri göstermek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir