AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yerini değiştirmek

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok eğleneceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Kahve falında mezar yerinin değiştiğini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri değiştirmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yatak yeri değiştirmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşyaların yerinin değiştiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde eşyaların yerini değiştirmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir