AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri satın almak

Kahve falında mezar yeri satın almak

Kahve falında mezar yeri satın almak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri satın almak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında mezar yeri satın almak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yere satın almak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yer satın almak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yer satın almak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yeri satın almak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında içki satılan yer görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında kendi mezarını satın almak ticaret ehli kişi olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşı satın almak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir