AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer altina inmek

Kahve falında yer altina inmek

Kahve falında yer altina inmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yer altina inmek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Kahve falında yer altina inmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında alt kata inmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uçup yere inmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerin dibine inmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havadan yere inmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten yere inmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uçmak ve yere inmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla yere inmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir