AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar aldığını görmek

Kahve falında mezar aldığını görmek

Kahve falında mezar aldığını görmek evlenme yolunda adım atacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar aldığını gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, rızkın genişlemesine delalettir.

Kahve falında mezar aldığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalettir.

Kahve falında bankadan para aldığını görmek geleceğin güzel olacağına, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini aldatırken görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt diş çektirmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında kızının ev aldığını görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çanta aldığını görmek eğlenceli günler geçireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir