AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri değiştirmek

Kahve falında mezar yeri değiştirmek

Kahve falında mezar yeri değiştirmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar yeri değiştirmek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında mezar yerinin değiştiğini görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında mezar yeri değiştirmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın yerini değiştirmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin eşyalarının yerini değiştirmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında işyerinde yer değiştirmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde eşyaların yerini değiştirmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir