AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın içinde gezmek

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, maddi güç elde edeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda gezdiğini görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkları gezmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta gezdiğini görmek ana baba duası alınacağına, hayatınızın neşe dolacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkda gezmek karanlıkların aydınlanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığı gezmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir