AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde çiçek görmek

Kahve falında mezar üzerinde çiçek görmek

Kahve falında mezar üzerinde çiçek görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, moral bulacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulur.

Kahve falında mezar üzerinde çiçek gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Kahve falında mezar üzerinde çiçek görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıga çiçek ekmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan çiçek almak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak terfi alacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir