AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, huzur dolu günler geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekler içinde mezar gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, darda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan çiçek almak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezar ve çiçek görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekli mezar görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde çiçek görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ele geçen kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir