AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan çiçek almak

Kahve falında mezarlıktan çiçek almak

Kahve falında mezarlıktan çiçek almak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan çiçek almak gördüyseniz:

  • Finansal konularda planlama yapmanız gereken, belli ödemelerin veya yeni kazançların söz konusu olabileceği süreçtesiniz.

Kahve falında mezardan çiçek almak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında çiçekler içinde mezar görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında mezarlıktan çiçek almak ticaret adamı (kadını) olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan çiçek koparmak çok hayır duası alacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir