AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıga çiçek ekmek

Kahve falında mezarlıga çiçek ekmek

Kahve falında mezarlıga çiçek ekmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıga çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Kahve falında mezarlıga çiçek ekmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında saksılara çiçek ekmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa çiçek ekmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve çiçek ekmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mor çiçek ekmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek kökü ekmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir