AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne yatmak

Kahve falında birinin üstüne yatmak

Kahve falında birinin üstüne yatmak yükseleceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karın üstüne yatmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne yatmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kar üstüne yatmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında deniz üstüne yatmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir