AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstüne yatmak

Kahve falında yılanın üstüne yatmak

Kahve falında yılanın üstüne yatmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarını atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstüne yatmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstüne yatmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne yatmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstüne yatmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir