AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak mallarının artacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalettir.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak gördüyseniz:

  • İşinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, inancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlere yatmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimene yatmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimende yatmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çimende yatmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenlerde yatmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir