AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstüne yatmak

Kahve falında deniz üstüne yatmak

Kahve falında deniz üstüne yatmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstüne yatmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Kahve falında deniz üstüne yatmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak insanlara iş öğreteceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne yatmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevilen bir dostun geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne yatmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında karın üstüne yatmak çektiği zorlukların biteceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir