AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstüne yatmak

Kahve falında kar üstüne yatmak

Kahve falında kar üstüne yatmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kar üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında kar üstüne yatmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne yatmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne yatmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalettir.

Kahve falında deniz üstüne yatmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir